Sonja Zwart
Als 11-jarig kind wilde Sonja heel graag artiest worden. Voordragen en zingen was haar op het lijf geschreven. Op 13 jarige leeftijd won ze de derde prijs op een solistenconcours waarbij de jury haar erop attendeerde vooral zanglessen te blijven volgen. Ze had echter nog nooit een zangles gehad en besloot bij de fanfare te gaan. Ze speelde eerst bugel, later waldhoorn.

Als voorganger moest Sonja een keer een huwelijk sluiten en het echtpaar wilde dat iemand het liedje ‘Ik heb je lief’ zou zingen. Een pianist en een dwarsfluitist waren inmiddels gevonden. Een zanger of zangeres echter niet. Sonja zei: ‘Als jullie echt niemand kunnen vinden, wil ik het wel proberen’. Ze had na haar 13e nooit meer opgetreden.
U begrijpt het al, ze vonden niemand. Toen Sonja ’s avonds thuiskwam zei ze tegen haar man: ‘dit is het leukste wat ik ooit gedaan heb’.
Een aantal jaren later gaf ze haar eerste concert voor vrienden en familieleden. Haar tweede concert vond plaats in 2020. Dit concert had ze georganiseerd ter ere van haar verjaardag als cadeau voor haar cursisten.

Op zondag 8 oktober geeft Sonja haar derde concert. Aangezien Sonja relatie- en gezinscoach is, is het thema van deze middag ‘Relaties’. Sonja zingt Nederlandstalige liedjes van o.a. Stef Bos, Herman van Veen, Wende Snijders, Liesbeth List en De Dijk en vertelt er af en toe (korte) verhalen bij.
Ze hoopt daarmee wat nieuwe inzichten te brengen, waardoor de wereld een stukje mooier wordt.

Sonja wordt begeleid door Alwin de Jong op gitaar en Vincent van Zeeland op piano.

Sonja vraagt een klein bedrag voor de onkosten en de koffie en thee ad € 7,50 per persoon.
Je kunt dit bedrag overmaken op haar bankrekening: NL20RABO0356124525 ten name van Sonja Zwart.
Je hebt dan automatisch een plekje.
Als je aan de zaal betaalt, betaal je € 10,— (graag gepast meenemen).

zondagmiddag 8 oktober 2023, inloop vanaf 14.45 uur met koffie of thee, aanvang 15.15 uur
Ringleiding aanwezig
www.sonjazwart.nl