donderdag 23 mei 20.00 uur
NEEF van EDE STAAL DOET HEMRIK AAN TIJDENS LENTE TOUR Zanger en pianist Roon Staal komt in zijn nieuwe Lente Tour naar Hemrik. Aanvang 20.00 uur.
Magische, rustgevende sfeer Met zijn warme tenor-stem en melodieuze pianospel speelt Roon bekende cover songs op authentieke wijze en eigen werken, zowel in het Engels als Nederlands.
Musical en buitenland Als kind stond Staal al op de theaterplanken en in TV studio’s met artiesten als John Kraaijkamp sr., Ruth Jacott, Ron Brandsteder en Ernst Daniël Smit. In de hit-musical Les Miserables speelde Staal de kinderrol Gavroche in het Carré Theater en als jonge twintiger nam hij de titelrol in de rock-opera ‘Tommy’ op zich met lovende kritieken ten gevolg. In de musical Rembrandt speelde hij even later naast Henk Poort als zoon Titus van Rijn en met Chantal Janzen en Freek Bartels gaf hij in 2010 gestalte aan het verhaal van de Hollandse musical Petticoat waarmee hij de grotere theaters aandeed. Met name daarna trad Roon veel op in het verre Oosten van Rusland en Japan met zijn solo werk terwijl hij in Nederland nu zo’n 4 tours per jaar volbrengt.
Niet bekend van radio of TV maar door legendes geprezen “Wonderlijk, eigenlijk, dat het hem is gelukt zo lang relatief onbekend te blijven”, aldus recensent Jacques d’ Ancona.
Roon Staal is niet bekend van radio of TV maar geprezen door bekendheden zoals Art Garfunkel (Let the amazing tenor vocal performance of Mr. Staal now carry you away!) en Gilbert O’Sullivan (It’s his voice, not least his songwriting ability, that really shines throughout) en het publiek dat u reeds voorging. Deze lente kunt u genieten van de ontwapenende performance van deze 44-jarige musicus.

Alle informatie over dit concert kunt u vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-15403125. Tickets kosten € 22,50. Kinderen en jongeren t/m 17 jaar hebben toegang voor € 12,50.
Ringleiding aanwezigfotograaf Kenneth Stamp