Kunstroute Opsterland 2024  

zaterdag 18 mei t/m maandag 20 mei van 11. 00 tot 17.00 uur

Tijdens de kunstroute is er een overzichtsexpositie in de Witte Kerk. Van elke kunstenaar hangt er één werk in de galerie. Deze expositie is geopend van zaterdag 18 mei t/m maandag 20 mei van 11.00 -17.00 uur.
Een twintigtal kunstenaars uit Opsterland opent de deuren van hun atelier voor de 12e editie van de Kunstroute Opsterland. De kunstenaars tonen een brede variatie in stijl en techniek. De bezoeker bepaalt zelf welke kunstenaars hij wil bezoeken. Op de routekaart in de folder zijn de locaties van de kunstenaars aangegeven. Op de route zullen ook een aantal gemeentelijke kunstwerken uitgelicht worden. De ateliers van de kunstenaars zijn te herkennen aan een vlag met het logo en er worden pijlen geplaatst voor lastig te vinden locaties. De route kan per auto of per fiets gedaan worden. Tevens kan er een kunstwerk gewonnen worden; bij de kunstenaars kan een lootje gekocht worden voor € 2,-. De winnaar mag naar eigen keuze een kunstwerk aanschaffen ter waarde van € 200,- bij één van de deelnemende kunstenaars. Uiteraard is de toegang tot de kunstroute geheel gratis.

Daarnaast exposeren Marian Klein Ikkink en Ellen Zwanenburg hun werk in de Witte Kerk. Voor meer informatie: www.kunstinopsterland.nl  https://kunstinopsterland.nl/ Facebook: Kunst in Opsterland
Instagram: kunstinopsterland