Het veelzijdige vrouwenkoor Femmes Vocales geeft op zaterdag 25 juni een zomeravondconcert in de Witte Kerk in Hemrik. Het koor ziet ernaar uit om in dit eerste concert sinds lange tijd weer een grote diversiteit aan repertoire  te laten horen. Ze brengen werken van Thomas Morely (renaissance) en Edvard Grieg (romantiek), maar ook sfeervolle hedendaagse composities van onder anderen John Rutter en Dan Forrest. Religieuze en wereldlijke muziek wisselen elkaar af. Natuurlijk ontbreken op deze zomeravond de vrolijke noten niet, zoals onder andere een koorgrapje van Mozart.
Het koor staat al sinds de oprichting van “De Femmes” onder leiding van Claartje van Dokkum, die met haar bevlogen directie garant staat voor zowel sfeer als vrolijkheid. Zij vertelt ook iets over de achtergrond van de gezongen werken. Professioneel begeleider Fedde Tuinstra zorgt met zijn prachtige pianospel voor de begeleiding.

Het concert begint om 20.00 uur. Entree: € 10,-. Jeugd tot 18 jaar € 5,-.
Wilt u zeker zijn van een plek, reserveer dan niet via de Witte Kerk Hemrik, maar via: femmesvocales.reservering@gmail.com
Meer informatie: 06-22055397.

Femmes Vocales is één van de vele activiteiten uit het aanbod van Stichting Muziek en Meer ‘Ars Musica’. Voor meer informatie over het koor en de dirigent, zie: www.arsmusica.nu en kies vervolgens onder lessen voor koor.