Dit ensemble is spontaan ontstaan, als een ad hoC kwartet. Maar deze vier spelers hebben elkaar helemaal gevonden in de liefde voor de blokfluit en het spelen in kwartetvorm en er kwam dus een vervolg… een Co(h)da! Alle vier de leden van het Cohda Kwartet zijn professionele musici en bevlogen docenten. Zij geven les aan verschillende muziekinstituten en als zelfstandige hebben ze elk een eigen lespraktijk.
Anneke Hoekman, Lies van der Grient, Stephan Esmeijer en Marit Darlang spelen op allerelei blokfluiten: van de kleine sopranino van 20 centimeter tot één van de grootste, de contrabasblokfluit van wel bijna 2 meter!
Momenteel treden zij op met hun nieuwe programma ‘Fier!’, een concert waarin 4 blokfluitisten op (bijna) 44 verschillende blokfluiten 4-stemmige muziek spelen waar ze trots op zijn. Het is een zeer afwisselend programma met muziek van o.a. Vivaldi, Victoria en Hirose. Tussendoor geven de blokfluitisten uitleg over de muziek en de instrumenten.
Hun vorige programma met het thema ‘Dingen die Swingen’, waarin jazz-, klassieke en wereldmuziek voorbij kwamen, is zeer goed door het publiek ontvangen.

https://www.youtube.com/watch?v=Zi4JVOhdhY8

Entree € 10,- inclusief consumptie, t/m 12 jaar € 2,-

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.