©Jelmer de Haas – All Rights Reserved

donderdagavond 21 maart om 20 uur

OM TE RESERVEREN KUNT U NAAR BENEDEN SCROLLEN

In het kader van de Boekenweek komt Bert Wagendorp naar de Witte Kerk om een presentatie te geven.

Op donderdagavond 21 maart om 20.00 uur komt schrijver/journalist/columnist Bert Wagendorp naar de Witte Kerk Hemrik.

Na een studie Nederlands werd Bert Wagendorp sportverslaggever bij de Leeuwarder Courant. In 1988 verhuisde hij naar de Volkskrant. Voor die krant versloeg hij tussen 1989 en 1994 zes keer de Tour de France. Van 1996 tot 2000 was hij correspondent in Londen. In 1995 verscheen zijn roman ‘De Proloog’, de beklemmende beschrijving van een doorwaakte nacht van een wielrenner die de proloog van de Tour de France moet winnen. Het boek kreeg uitstekende kritieken en werd in 2001 in het Duits vertaald (‘Der Prolog’).
In mei 2013 verscheen de roman ‘Ventoux’. Het boek werd door het boekenpanel van het tv-programma ‘De Wereld Draait Door’ uitgeroepen tot Boek van de Maand mei en ontving juichende kritieken.
Vorig jaar verscheen zijn derde roman ‘Masser Brock’. In dit spannende boek zet Wagendorp de lezer aan het denken over fake news, manipulatie van de feiten en de rol van de huidige journalistiek in de wereld. In zijn nieuwste boek ‘Vals spel’, dat in januari verscheen, laat Wagendorp nieuw licht schijnen op sport, macht en geld.
In de Witte Kerk vertelt hij over en leest hij voor uit zijn eigen werk.

Entree € 12,50 inclusief consumptie

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.