Fotograaf: Roxanne Hellevoort

zondagmiddag 3 maart 2019 van 15 tot 17 uur

OM TE RESERVEREN KUNT U NAAR BENEDEN SCROLLEN

“Hier dooft niets” het hartstochtelijke  theaterconcert over verwondering mét bijzondere gast acteurJoop Wittermans.

Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los.
In hun sprankelende theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.
De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit die zijn of haar verwondering deelt met De Andersons en het publiek.

Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt’ en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’).

Entree € 10,- incl. consumptie, t/m 12 jaar € 2,-

https://www.youtube.com/watch?v=fshJGdMdbGA

http://deandersons.nl/beeldengeluid/

Keep this field blank:
Voornaam*:
Achternaam*:
Required field
E-Mail*:
Required field
Telefoonnummer:
Aantal plaatsen*: